Beste leden, donateurs, Middeliers en Kwadijkers:

De activiteiten voor de zomer- en winterperiode!!

IJsbaan
Gesloten

Evenementen seizoen 2018 – 2019

Jaarvergadering 2018

De uitnodiging en adenda voor de jaarvergadering.

Jeugdschaatsen 2018-2019

Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen jeugdschaatsen!Kijk onder het kopje jeugdschaatsen voor meer informatie

Toerschaatsen 2018-2019 is begonnen

De eerste les van het toerschaatsen heeft afgelopen vrijdag, 5 oktober, plaats gevonden. De groep van 45 schaatsers en 4 trainers zijn enthousiast begonnen aan het nieuwe seizoen.

Toerschaatsen 2018-2019

Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen tourschaatsen!

Zondag 15 juli

Zondag 15 juli zal een wandeltocht plaats vinden voor jong en oud, in combinatie met klooien met kikkers, afwisselend met agrarisch getinte spellen.
De afstand zal ongeveer 5 km zijn, waarbij u onderweg verwend zal worden met een heerlijke lunch. Voor de liefhebber is aansluitend een barbecue.

10:00 - 10:30 inloop met koffie
10:30 - 12:00 start bij T'Wak (ijsbaan terrein)
13:00 - 16:00 verwachte terugkeer
17:00 aanvang barbecue

Kosten:
- Wandelen + koffie/wat lekkers/lunch: €10 p.p.
- Barbecue (excl. drinken): Volwassenen €15 & kinderen (t/m 12jr) €10

Deelname is individueel of in groepsverband (4-6 pers.) mogelijk.

RESERVEREN VOOR 9 JULI

Voer je maatschappelijke stage uit als begeleider bij het Jeugdschaatsen!

Bestemd voor leerlingen in het voortgezet onderwijs die een maatschappelijke stage moeten doen.

In samenwerking met een ervaren schaatstrainer help je bij de schaatslessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Afhankelijk van het aantal uren die je moet maken kun je een half of een heel schaatsseizoen begeleiden bij het jeugdschaatsen.

Een KNSB opleiding
Indien je het leuk vind en graag zelf jeugdschaatstrainer wil worden is er een mogelijkhied om na van loop van tijd een KNSB opleiding tot Schaatsbegeleider niveau 1 Jeugdschaatsen (SB-1) aangeboden te krijgen. Deze opleiding zal bestaat uit 4 workshops, welke in de buurt (hoorn/purmerend) gegeven zal worden.

Hoe meld je je aan?
Neemt contact op met Jan Plat of stuur een e-mail naar info@ijsclubmiddelie.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de hiervoor genoemde gegevens.

Zie www.maatschappelijkestage.nl

•  Je bent minimaal 14 jaar oud
•  Je hebt gevoel voor schaatsen
•  Je vindt het leuk om met kinderen te werken

Schaats/sportgroeten van het bestuur van “De Ondersteuning” en “K.E.N.O.” !