Oudere berichten

Sportmiddag

IJsclub de Ondersteuning en GV Hercules organiseren voor alle kinderen uit het dorp een echte sportmiddag op zondag 16 augustus vanaf 13:00.  Een sportieve activiteit aan het einde van de zomervakantie. Alle kinderen (wel of geen lid van de verenigingen) zijn van harte welkom. Maak kennis met schaatsplank, trampoline, mini Zeevangsloop, voetbal en overige sporten.
We houden ons aan de Corona richtlijnen zoals door het RIVM voorgeschreven zoals 1,5 mtr afstand.

Meld je aan via Contact@gvhercules.nl of info@ijsclubmiddelie.nl voor zaterdag 15 augustus onder vermelding van Naam, leeftijd en telefoonnummer waar je ouders op te bereiken zijn.

Bij voldoende deelname starten we om 13:00 .
De besturen van De Ondersteuning en GV Hercules

Voer je maatschappelijke stage uit als begeleider bij het Jeugdschaatsen!

Bestemd voor leerlingen in het voortgezet onderwijs die een maatschappelijke stage moeten doen.

In samenwerking met een ervaren schaatstrainer help je bij de schaatslessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Afhankelijk van het aantal uren die je moet maken kun je een half of een heel schaatsseizoen begeleiden bij het jeugdschaatsen.

Een KNSB opleiding
Indien je het leuk vind en graag zelf jeugdschaatstrainer wil worden is er een mogelijkhied om na van loop van tijd een KNSB opleiding tot Schaatsbegeleider niveau 1 Jeugdschaatsen (SB-1) aangeboden te krijgen. Deze opleiding zal bestaat uit 4 workshops, welke in de buurt (hoorn/purmerend) gegeven zal worden.

Hoe meld je je aan?
Neemt contact op met Jan Plat of stuur een e-mail naar info@ijsclubmiddelie.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de hiervoor genoemde gegevens.

Zie www.maatschappelijkestage.nl

•  Je bent minimaal 14 jaar oud
•  Je hebt gevoel voor schaatsen
•  Je vindt het leuk om met kinderen te werken