Corona maatregelen jeugdschaatsen

Heeft u geen mail ontvangen? Bekijk dan u (ongewenste)mail.

Update 8-11-2022

M.i.v. komende dinsdag wordt het verbod op sporten op sportlocaties voor personen < 18 jaar na 17:00 verruimd naar 20:00.

Dat betekent dat de vrijdag jeugdschaatsers per a.s. vrijdag weer welkom zijn volgens gebruikelijk rooster (17:45-18:45), met een klein voorbehoud op goedkeuring door de ijsbaan.

De versoepeling biedt de mogelijkheid om op de
gebruikelijke wedstrijduren van de ijsbaan (zaterdag en zondag van 17:30-20:00) ook een wedstrijd voor jeugdschaatsers te organiseren. Dit is dan een wedstrijd zonder publiek.

De vraag aan u is of er animo is om de wedstrijd in deze vorm te organiseren. Bij voldoende animo gaan we deze wedstrijd op korte termijn (en voor zover er ruimte is) op de agenda zetten. Laat via e-mail een reactie weten of er voor is.

Update 30-11-2021

Gezien het nieuws dat er na 17:00 niet meer gesport mag worden is er door de jeugdschaats sectie van baan vereniging Hoorn afgelopen dagen druk gewerkt aan de puzzel om alle abonnementsuren een alternatief te bieden.

Voor het vrijdag avond jeugdschaatsen betekend dit dat de lessen vanaf heden op zaterdag ochtend 7:55 tot 8:55 plaats zullen vinden.

Wij begrijpen dat dit tijdstip u mogelijk niet uit komt, helaas hebben we geen ander alternatief aangezien er vele les uren verplaatst moesten worden en deze  verschillende groepen niet bij elkaar gevoegd kunnen worden.

Daarnaast mogen niet alle ouders mee het terrein op om te helpen met het aantrekken van de schaatsen, daarom kunt u terug vinden in het begeleiders schema wanneer u bent ingeroosterd. Indien u niet kan dienst u zelf vervanging te regelen. Dit schema heeft u per mail of in de WhatsApp groep ontvangen.

Update 24-11-2021

Met ingang per 25-11-2021 geldt de 1,5 meter afstand weer landelijk, dit betekend dat deze afstand ook gehandhaafd moet worden op en rond om de ijsbaan. Daarnaast is het mondkapjes plicht per deze datum ook weer van kracht!

Geen mondkapje = geen toegang (tenzij u een vrijstelling heeft aangevraagd bij de jeugdschaats commissie van de ijsbaan)