Zomer evenementen

Jaarlijks wordt het zomer evenement georganiseerd. Elk jaar probeert het bestuur opnieuw een spectaculair evenement te organiseren zoals een wandel-, fietstocht, camping of geheel iets anders.

Groene Gross

De pop-up camping is weer terug van weggeweest! De ijsbaan wordt een festivalterrein met een knipoog naar “de Zwarte Cross”.
Natuurlijk met één of 2 overnachtingen op de camping. De camping gaat open op vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur.

Activiteiten: 2 optredens van bands (The Not Band & Maddogs), kampvuur, suppen, mountainbiken met BIKEGUIDE, volleybal, kunst: crossauto schilderen, toneel, camping, pizza eten, groene brunch (Grunch), een groen laboratorium en waarschijnlijk nog meer activiteiten. Genoeg activiteiten voor kinderen en volwassenen.

De inhaalslag

Samen met andere verenigingen uit het dorp de inhaalslag georganiseerd om de ‘gemiste’ evenementen door de corona maatregelen in te halen.

QR-speurcode tocht

– In de maand juli zullen verspreid door het dorp QR-codes komen te hangen. Om te achterhalen waar deze hangen zullen tips op de site van de ijsclub en gymvereniging komen. De QR-code bevat een vraag, vul het antwoord in op het antwoorden formulier en lever deze na de laatste QR-code in.

Sportdag

– In samenwerking met de gymvereniging zal een sportmiddag georganiseerd worden voor alle kinderen uit Middelie.

2019

Campeggio “Il Supporto” is de pop-up camping deze zomer op het ijsbaan terrein. Waan je een weekend lang in Italiaans sfeer!