Oudere berichten

Hier onderstaan de berichten van het seizoen 2022-2023 vermeld

Groot onderhoud ‘t Wak en het bruggetje

Al enkele dagen / avonden wordt hard gewerkt aan het onderhoud van kantine en het bruggetje. De onderhoud omissie heeft een hele lijst met activiteiten gedefinieerd. Met deze lijst zijn we nog wel een tijdje bezig.
Vermoedelijk zal ook nog wat onderhoud aan de dijkjes moeten gebeuren (note: staat ook op die lijst…). Maar het schuren en schilderen komt eerst. Hierbij een paar foto’s van de onderhoudswerkzaamheden.

Wandeltocht “De 100 van Leeghwater”

Op 5 en 6 augustus is de wandeltocht “de 100 van Leeghwater”, welke ook Middelie aandoet. We hebben een keer meegedaan en dat is goed bevallen bij zowel wandelaars als organisatoren. Dus ook nu stelt de ijsclub het clubgebouw open.

Gedurende de nacht van 5 op 6 augustus zullen er rond de 100 wandelaars door het dorp en langs de ijsclub komen. Het gaat om een route van 100 km of 105 km. De eersten zullen rond 1:45 aankomen en de laatsten rond 5:45. Natuurlijk zou u nog kunnen overwegen mee te doen, maar dan moet u bij de organisatie zijn. Wij zijn alleen een vrijwilligerpost, waar men even kan zitten of iets eten of drinken.

De wandelaars komen binnen via het speeltuinterrein en vertrekken weer via het bruggetje, welke hopelijk op tijd weer op zn plek ligt. Het leek ons verstandig iedereen toch even op de hoogte te brengen van deze nachtelijke activiteit. Mocht u zich vervelen, dan kunnen we u natuurlijk ook als vrijwilliger inzetten deze nacht. Het is echt wel gezellig!